15 Şubat 2014 Cumartesi

Zehra Develioğlu Kimdir?


  • Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelini 
  • Musiad üyesi İş Adam Ahmet Fedaioğlu'nun kızı Zehra Fedaioğlu
  • Gezi Direnişinde darp edildiğini iddia eden türbanlı kadın
  • Başbakan Erdoğan'ın nikahına katıldığı kişi

Herşey AKP ve Erdoğan'ın etrafında dönüyor!.. Mobese kameralarında darp görüntüsü yok! Fedaioğlu un fabrikalarının sahibi baba kızı için ne diyor?


Zehra Develioğlu'nun olaydan 5 gün sonra aldğı darp raporunun 1 günlük olduğu ortaya çıktı!

Yıllar sonra herkes kendine geldiğinde bu saçmalığa biz güleceğiz, cocuklarımız şaşıracak.... Peki bu saçmalığı ortaya atanlar nasıl hissedecekler bu iktidar sarhoşluğu geçince!..


Zehra Develioğlu ne demişti?


  • Üstleri çıplak, deri eldivenli, başlarında tuhaf bantlar olan 80-100 kişi (sağda) saldırdı.
  • Bu ülkenin gerçek sahibi biziz diye bağırdılar. 
  • Bir kadın vurun şuna diye haykırdı. 
  • Sonra bayıldım üzerime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu. 
  • Sonra kalkıtım bebeğimi buldum.





Kabataş mobese kameraları aylar sonra incelendi ve Zehra Develioğlu'nun darp edilmeden sakince yürüyerek karşıya geçtiği gözlendi. Zehra Hanm'ın iddialarının hiç birine kamerada rastlanamadı.

Her bir kişinin sülalesinde (Teyzesi, teysesinin kızı, yengesi, halasının kızı vs) onlarca türbanlı kişi varken kimin aklına gelir türbanlı birine saldırmak, kaldı ki 30 gün süren eylemlerde değil türbanlı bir tane polisin burnu bile kanamadı. Bir kediyi bile incitemeyen bu eylemcilerin bir insana vurması! Hemde çıplak ve deri eldivenli tipler!


Kabataş'ta Darp Edildiği İddia Edilen Kadının Görüntüleri:



Zehra Develioğlu'nun Basın Açıklaması:

AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu, (25) 1 Haziran’da Kabataş’ta eşini beklerken bebeğiyle birlikte saldırıya uğradığını iddia etmiş ve şunları söylemişti: “Ne olduğunu anlayamadığım bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başlarında tuhaf bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kaldım. Bebek arabam elimden gitti. Bir kadın ‘Ne geldiyse bu ülkenin başına bunların başörtüsü üzerinden geldi vurun şuna’ deyince, bir adam arkamdan tekme tokat vurmaya başladı. Bir taraftan ‘Bu üllkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan’ diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı. ‘Kutsal başörtüymüş, görün bakalım kutsalı size neler yapacağız’ diyerek aklınızın bile almayacağı şekilde küfrettiler, vurdular, vurdular. Kendimi kaybettim. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu. Kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım.”

Zehra Develioğlu ile ilgili haberler:


eksisozluk:
https://eksisozluk.com/zehra-develioglu-icin-suc-duyurusunda-bulunuyoruz--4238224
https://eksisozluk.com/zehra-develioglu--3875542?p=37

itu sozluk:
http://www.itusozluk.com/goster.php/zehra+develio%F0lu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder